Śniadanie
Puszysta jajecznica z dodatkami (max.4) według własnego uznania (papryka, pieczarki, salami, szynka, cebula, szczypiorek), świeże pieczywo, masło.
- jajecznica duża (z 5 jaj)
- jajecznica mała (z 3 jaj)
Lekkie sałaty
- Bukiet sałat z kurczakiem, papryką, ogórkiem, pomidorem
- Sałatka wiosenna: sałata lodowa, pomidor, ogórek, rzodkiewka, papryka, oliwki, cebula czerwona, ser ala feta.
- Sałatka z wędzonym łososiem: łosoś wędzony, lodowa, ogórek, jajko, papryka, cebula czerwona, pomidor.
Dania główne
- Grillowany filet z kurczaka w ziołach z surówką i pieczonymi ziemniakami.
- Pierś kurczaka w sosie śmietanowo-kurkowym z ryżem lub makaronem penne.
- Gyros drobiowy z sosem ziołowym, frytkami i surówką (opcja z zapiekanym serem).
- Delikatny filet z kurczaka w sosie śmietanowo – szpinakowym podawany z ryżem lub pieczonymi ziemniakami i surówką.
- Filet z kurczaka po zbójnicku z pieczonymi ziemniakami i surówka.
- Stek wieprzowy z cebulką, papryką i pieczarkami podawany z frytkami i surówką.
- Grillowana karkówka szefa z miodem podawana z frytkami i surówką.
- Schab barbecue z frytkami i surówka.
Makarony
- Makaron z wędzonym łososiem, szpinakiem w sosie śmietanowym.
- Makaron penne z kurczakiem i pieczarkami w sosie z czerwonego Pesto.
- Spaghetti bolognese
Pierogi
- Pierogi ruskie z cebulką i szczypiorkiem.
- Pierogi z mięsem podawane z cebulką i kiełbaską.
Naleśniki
- Naleśniki z szynką, pieczarkami, cebulką i żółtym serem.
- Naleśniki nadziewane kurczakiem, pieczarkami i serem camembert.
- Naleśniki ze szpinakiem, serem feta i sosem śmietanowo-serowym.
- Naleśniki z serem, owoce sezonowe i sosem czekoladowym.